Trenger du en leder
nå med en gang?
Vi hjelper deg omgående!
Trenger du en leder
nå med en gang?
Vi hjelper deg omgående!

Få den hjelpen du trenger i løpet av 7-10 dager

Å finne den riktige midlertidige lederen er både en kunst og en vitenskap. Interim Norge har gjort dette mange ganger før.

Vi har et effektivt system med et stort antall aktive og kvalitetssikrede interimledere. Vår utstrakte erfaring gjør at vi raskt forstår den spesifikke utfordring din virksomhet står overfor.

Vi  bruker svært kort tid (7-10 dager) til å finne den riktige interimlederen for din virksomhet. 

ERFARING

Vi er blant de mest erfarne menneskene du kan treffe innen interimledelse i Norge. Vi har omfattende ekspertise innen fagfeltet og har levert interimledere til de fleste bransjer og situasjoner. Vi er en aktiv medspiller for å løse våre oppdragsgivere sine midlertidige lederutfordringer i norske og internasjonale virksomheter, både i privat og offentlig sektor.

DET UNIKE PRODUKTET

Vi leverer de beste og mest erfarne operative interimlederne du finner på markedet. Interimlederne som presenteres gjennom Interim Norge har vært gjennom våre sertifiserte prosesser og kvalitetssikrede systemer. Dette gir deg som oppdragsgiver fleksibilitet, trygghet og effektivitet.

TRYGGHET

Interim Norge er kompromissløse på forretningsetikk og diskresjon. Når du etterspør assistanse i vanskelige, forretningskritiske og sensitive situasjoner, skal vi være en handlekraftig, trygg og pålitelig samarbeidspartner. Vi vet at vi må være til å stole på for å motta tillit fra deg som oppdragsgiver.