Derfor bør interimledere være tilknyttet et profesjonelt nettverk

i Ukategorisert

Mange interimledere skaffer seg oppdrag kun via eget nettverk. Her er 4 gode grunner til å knytte seg til Interim Norge.

Kort fortalt leverer Interim Norge midlertidige ledere med lang erfaring fra topp- eller mellomnivå til virksomheter med akutte behov.  

Det er anslått at det finnes omtrent 1.500 personer i Norge som jobber med interimledelse. Som sagt skaffer mange av disse seg oppdrag på egen hånd ved å bruke sitt eget nettverk, men stadig flere ser fordelene med å være en del av Interim Norge sitt profesjonelle nettverk.

 

Fordeler med å samarbeide med Interim Norge

Tilgang til oppdrag: Registrerer du din CV og blir en del av Interim Norge, vil du lettere få tilgang til interessante lederoppdrag. Mange er nasjonale, men fra tid til annen dukker det også opp internasjonale oppdrag. På denne måten kan du opparbeide deg et langsiktig forhold basert på gjensidig tillit.

Tilrettelegging: Interim Norge fungerer som en tilrettelegger mellom deg som interimleder og kunden. Vi har jobbet med rekruttering av ledere i en årrekke og har ryddige prosesser for begge parter.

Støtte og veiledning: Interim Norge følger opp og gir faglig støtte til deg som kandidat gjennom hele avtaleperioden. Skulle det oppstå utfordringer, vil vi stå til disposisjon og coache deg gjennom situasjonen.

Større nettverk: Som en del av Interim Norge sitt profesjonelle nettverk vil du ikke bare få tilgang til flere oppdrag, men du vil også få invitasjoner til eksklusive arrangementer.

 

Slik blir du en del av Interim Norge

Det er ikke bare bare å jobbe som interimleder. Vi ønsker å knytte kontakt med de beste på markedet. Du må ha lidenskapen, den personlige tryggheten og engasjementet som er nødvendig for å operere som en selvstendig leder.  Er dette deg eller noen du kjenner?

 

Her kan du lese mer om hvordan du kan bli en del av Interim Norge, og få tilgang til interessante midlertidige lederoppdrag.

Siste innlegg