Interim Norge ruster seg for offentlige oppdragsgivere

i Ukategorisert

Interim Norge styrker staben med å ansette Hartvig Munthe-Kaas som seniorrådgiver. Han vil ha et spesielt fokus på offentlige oppdragsgivere.

 

– Hartvig er en ressurs og har den kompetansen vi trenger for å møte en økende etterspørsel etter våre tjenester fra offentlig sektor, sier partner i Interim Norge, Per Arne Evensen.

I tillegg til oppgaven med å styrke posisjonen overfor statlige og kommunale oppdragsgivere, vil Munthe-Kaas også ha et operativt ansvar for Interim Norge sin kommunikasjon med både kunder og interimledere.

 

Interimleder ser tydelig trend: – Snart er interimledelse like vanlig i offentlig sektor

 

– Har kompetansen om offentlige som trengs

For å lykkes med oppdrag for offentlige oppdragsgivere, er kunnskap om de kravene som stilles i forbindelse med offentlige anskaffelser en viktig forutsetning.

– Det er spesielt her Hartvig supplerer den kompetansen som allerede eksisterer i Interim Norge, understreker Evensen.

 

Erfaring fra lederstøtte og coaching

Munthe-Kaas har i vel ett år hatt egen konsulentvirksomhet med fokus på lederstøtte og coaching. Før dette  var han prosjektdirektør i bransjeorganisasjonen Medtek Norge (nå Melanor) med ansvar for blant annet myndighetskontakt og offentlige anskaffelser.

Munthe-Kaas er utdannet siviløkonom og ingeniør. Han har bred lokalpolitisk erfaring fra kommunestyret i Bærum, samt fylkestinget i Akershus.

 

Nysgjerrig på hva Interim Norge kan gjøre for din bedrift? Kontakt Interim Norge her.

Siste innlegg