Hva koster det å leie en midlertidig leder?

i Ukategorisert

Det er lett å tenke at å leie inn en høyt kvalifisert leder for en kortere periode vil være dyrt, men stemmer det egentlig?


Når det kommer til ulike utgifter og kostnader vil det være store individuelle forskjeller fra virksomhet til virksomhet. Noe som kan være kostbart for én virksomhet, kan være det stikk motsatte for en annen.

 

Interimledelse er en investering

Å leie en interimleder bør sees på som en investering, heller enn en utgift.

Hvorfor?

Det er flere grunner til dette. Dersom du leier en interimleder får du en person som vil tilføre virksomheten mye mer enn akkurat det som ligger i stillingsbeskrivelsen. Denne personen kommer inn i virksomheten og ser ting med nye øyne. En interimleder er ikke en konsulent som kommer med råd. Interimlederen er en handlekraftig leder med lang erfaring. En såkalt «do-er» som får ting gjort.    

 

LAST NED GRATIS E-BOK: Slik fungerer interimledelse 

 

Ingen ekstra kostnader

Et moment det ofte er lett å glemme, er hva en ansatt egentlig koster når man regner med ulike avgifter og sosiale kostnader, bilordninger, bonuser osv.

Når du leier en leder fra Interim Norge betaler du en forhåndsavtalt pris. Du betaler KUN for utført arbeid, enten per time eller per dag. Interimlederen kan ikke avslutte kontrakten, du som kunde har bare én ukes oppsigelse.

Som kunde hos Interim Norge har du ingen ekstra kostnader ved:

  • sykefravær
  • arbeidsgiveravgift
  • feriepenger
  • pensjon
  • etterlønn
  • bonus
  • forsikring

 

LES OGSÅ: Dette er forskjellen på interimledelse og management for hire

 

Operativ innen 7-10 dager

Er din virksomhet i en situasjon hvor en operativ leder må komme raskt på plass? Da er interimledelse den beste løsningen. Våre ledere trenger lite opplæring, da de som regel har løst lignende oppgaver før. Den riktige lederen kan være operativ i din virksomhet innen 7 til 10 dager.

 

Kontakt Interim Norge for en konfidensiell samtale om din virksomhet.

Siste innlegg