Ny nettverksarena for interimledere

i Ukategorisert

23. januar samlet Interim Norge 25 av landets fremste interimledere til faglig påfyll og nettverksbygging i sine lokaler i Asker.

 

– Vi er overbevist om at erfaringsutveksling og kompetansebygging er spesielt nyttig for interimledere, sier partner i Interim Norge, Morten Nordli.

 

– Mange interimledere opplever det ofte som ganske ensomt å være på et midlertidig oppdrag i en organisasjon. Det ønsker vi å bøte på ved å invitere lederne i vårt nettverk til å samles hos oss for både kunnskapsoppdatering og sosialt samvær, legger han til.

 

Fokus på samlingen var endringer i arbeidsrettslovgivningen, med hovedvekt på nedbemanning, samt gode tips om bedre kommunikasjon. I tillegg ble det brukt god tid på erfaringsutveksling, både i plenum og i direkte dialog deltakerne imellom.

 

Dette var første gang Interim Norge tok et slikt initiativ, men allerede nå er det bestemt at neste nettverkstreff blir 28. mai 2019.

 

– For meg var programposten med erfaringsutveksling spesielt nyttig og relevant, sier Per Nygaard, én av de rundt tusen erfarne lederne i basen til Interim Norge.

 

– Vi fikk god anledning til både å reflektere litt med kolleger, og ikke minst utveksle erfaringer både gjennom panelsamtale og kommentarer fra en engasjert gruppe, forteller Nygaard.

Siste innlegg